top of page

ELS NOSTRES VINS

viladomat_arago_petit_viladomat_2020_mid_resbis.jpg
esperit_ap7_mid_res_edited.jpg
viladomat_arago_camp_aviacio_mid_res bis.jpg
viladomat_arago_pla_parcial_mid_res_edited_edited.jpg

PETIT VILADOMAT

90% Xarel·lo - 10% Macabeu, de sòls predominantment argilosos. Elaborat en dipòsit d'acer inoxidable, a excepció d'una petita part (20%) que va ser fermentada i criada en bóta de roure de segon any. El cupatge recull els lots més aromàtics de la collita 2020, aquells que ens venia de gust beure'ns sense més envelliments. 

Vi orgànic, certificat pel Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE).

DO Penedès.

L'ESPERIT DE L'AP-7 

90% Xarel·lo - 10% Macabeu. El cupatge central de Viladomat-Aragó, elaborat amb una selecció de parcel·les  predominantment calcàries. Aquest vi blanc té l'ambició d'evolucionar i desenvolupar-se aromàticament durant els pròxims anys en ampolla. Cada parcel·la es va elaborar per separat, en dipòsits de roure francès, acàcia, castanyer i formigó. El cupatge final es va embotellar el juliol de 2021 i ha descansat un any en ampolla abans de ser presentat públicament. 

Vi orgànic certificat pel Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE). 

DO Penedès

EL CAMP D'AVIACIÓ 

100% Macabeu de Pacs del Penedès. Prové d'una parcel·la única d'uns 45 anys cultivada per l'incombustible Ignasi Seguí. Una part del raïm va fermentar amb les seves pells durant set dies, el temps just per a expandir-ne les aromes i la textura. L'ensamblatge complet va descansar primer en dipòsit de formigó i després en acer inoxidable, per ser embotellat l'abril de 2021. 

El Camp d'Aviació és una plana emblemàtica de Pacs del Penedès. El nom li ve dels mesos que va servir com a aeròdrom, durant la Guerra. 


Vi orgànic, certificat pel Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE). 

DO Penedès

PLA PARCIAL

100% Xarel·lo del Serral de Porroig, als afores de Vilafranca. Vi fermentat en bóta i en acer inoxidable, i reservat durant 20 mesos a temperatura de celler després del seu embotellat. 

Des de l'any 2010 existeix un pla urbanístic (un "Pla Parcial") que contempla l'expansió del Polígon Industrial de Sant Pere Molanta, just al costat d'aquesta vinya. El "Pla Parcial" és, doncs, un vi de comiat d'aquesta vinya plantada l'any 1965.

Vi de garatge sense DO, elaborat amb raïm orgànic.

bottom of page